Naar Homepage
Limousin-Oost
Sinds afgelopen jaar laten wij ons vee slachten en verwerken bij Marcel van der Weegh in Raalte. Lim...
lees verder


Hooge Stoep
Sinds 2001 verzorgen Marcel en Marleen voor ons het slachten en verwerken van onze biologische Limou...
lees verder


Meer >>
Limousin-Oost

Sinds afgelopen jaar laten wij ons vee slachten en verwerken bij Marcel van der Weegh in Raalte. Limousin-Oost is een groep gepassioneerde boeren die zich verenigd hebben voor het houden van Limousin vee en het leveren van superieure kwaliteit vlees. Het leveren van een constante hoge kwaliteit staat hierbij dus voorop. Niet alleen de voeding en het dier maken dat het vlees superieur is, maar zeker ook de slacht en de verwerking van het vlees, daarom laten wij het vlees bij Marcel van der Weegh verwerken. Bij Marcel kan het vlees ruim een week blijven hangen, voordat het verder afgeslacht wordt. Hierdoor kan het vlees goed rijpen en krijgt het nog meer smaak. Verder kan het vlees bij Marcel verpakt worden naar wens en kan gekozen worden voor vacuüm verpakking. Het vlees wordt direct diep ingevroren en ook ingevroren afgeleverd. De werkzaamheden kennen een korte doorlooptijd en voldoen aan alle eisen en wetgeving. Marcel en Marleen zijn erg flexibel en leveren kwaliteit! Dit tot volle tevredenheid van Limousin-Oost als ook van onze klanten, de consument!

www.limousin-oost.nl

Ellis en Tom Lugtenberg

Als vaste klant, hebben we een goede samenwerking met onze slager.
Wij verkopen MRIJ-vlees aan particulieren. Wij geven de wensen van de klant door en Marcel en Marleen zorgen altijd voor een prima presentatie van ons product. We leveren de koe af bij de stal en krijgen een mooi verpakt stukje vlees retour, waar onze klanten zeer tevreden over zijn. Een betere service kunnen we niet krijgen. En dit tegen een zeer betaalbare prijs!

Voor meer informatie kunt u mailen met: ellis.lugtenberg@hetnet.nl

Hooge Stoep

Sinds 2001 verzorgen Marcel en Marleen voor ons het slachten en verwerken van onze biologische Limousin koeien en ossen. De dieren worden, in alle rust, van de boerderij opgehaald en vervolgens geslacht en verwerkt precies volgens onze wensen. Niet alleen de vers-vlees pakketten, ook de klein-verpakkingen worden volledig verzorgd. Naast de eigen Limousins worden biologische varkens voor ons verwerkt.   Het mag duidelijk zijn dat we zuinig zijn op ons slagers-echtpaar!

www.hoogestoep.nl